Prevoz
Read Time:1 Minute, 0 Second

Prevoz

0 0

Link: https://prevoznemacka.rs/

Prevoz za Nemačku obavlja naš transportni i kurirski tim mladih, profesionalnih vozača. Posvećeno se bavimo prevozom putnika i paketa još od 2017. godine. 

Kvalitetna i blagovremena usluga su ključni za nas. Vaše zadovoljstvo nam je važno i zbog toga nastojimo da održavamo visok nivo naše usluge i to ispunjavanjem tri osnovna uslova: pouzdanošću, sposobnošću i veštinom. O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Nudimo Vam brzo, komforno i bezbedno putovanje na željenu destinaciju uz odabir najoptimalnije rute putovanja. Naši polasci iz Srbije za Nemačku su dva puta nedeljno i to utorkom i petkom. Dolazimo po Vas na dogovorenu adresu i vršimo prevoz na željenu adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsrueu, Manhajmu, Frankfurtu, Ninbergu, Bonu, Kelnu, Ahenu, Dizeldorfu, Esenu, Dortmundu ili bilo kom od mesta širom Nemačke. Imamo planirane pauze, ali smo vrlo fleksibilni i pravimo eventualne neplanirane pauze u dogovoru sa putnicima, u skladu sa njihovim potrebama ili željama. 

Zahvaljujući našim pouzdanim i tehnički uvek ispravnim vozilima, možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe za udobnim i bezbrižnim transportom. Naši kombiji su čista, klimatizovana vozila nove generacije, pa omogućavaju vrhunski komfor prilikom putovanja, kao i korišćenje interneta putem Wi-Fi konekcije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Next post Lux Kombi